Osa 1: Weeblyn aktivointi

 

Yleiset Weeblyn ohjeet:

Weebly on käyttöliittymältään todella nopea ja yksinkertainen käyttää. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että sen käyttöä ei tarvitsisi opetella. Kuten jokaisessa kotisivukoneessa, on Weeblyssäkin omat kikkansa. Isoin ohje Weeblyn käyttöön on kokeilla kaikkea. Vedä sekalaisia elementtejä sivuillesi ja kokeile mitä mikäkin funktio tekee. Pian oletkin jo Weeblyn tehokäyttäjä.

 

WEEBLY AKTIVOINTI

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

 

1. Weeblyn aktivointi tapahtuu Webhotellin hallintapaneelista. Kirjaudu tänne ja klikkaa Weebly kuvaketta.

2. Tämän jälkeen näet aktiivisena olevat Weebly sivustot. Kun näitä ei tällä hetkellä ole, on sinun lisättävä uusi. Klikkaa ’Add’ painiketta ja tämän jälkeen sinut ohjataan Louhen verkkokauppaan.

3. Weeblystä löytyy ominaisuuksiltaan useita eri vaihtoehtoja. Valitse näistä itsellesi sopivin ja paina ’Tilaa’. Pshh.. Starter tai Pro paketilla saat eniten irti uusista kotisivuistasi!

4. Ostoskorivaiheessa kauppa kysyy kirjautumista. Kirjaudu sisään ja siirry maksamaan. HUOM! On tärkeää kirjautua olemassa olevilla Oma Louhi tunnuksilla, jotta palvelu aktivoituu oikein. Asiakastietojen uudelleensyöttö johtaa aktivoinnin epäonnistumiseen ja uusien Oma Louhi tunnusten luontiin. Voit tarvittaessa pyytää uudet Oma Louhi tunnukset osoitteesta: oma.louhi.fi

5. Valitse maksutapa ja paina ’Vahvista’. Weebly Freestä luodaan nollalasku ja maksutapahtumia ei tapahdu. Muiden pakettien vahvistuksen jälkeen pääset maksamaan tilauksesi. Palvelu aktivoituu kun maksu on meille kirjautunut.

 

Mikäli artikkelista puuttuu tarvitsemasi ohje tai artikkelissa on virhe, ilmoita siitä asiakastukeemme.