Kotisivuni ovat Louhella mutta sähköpostini tai nimipalvelinpalveluni ovat toisella palveluntarjoajalla, miten toimin?

Webhotellipalvelua on mahdollista käyttää niin halutessa myös osittain. Näin kotisivut voivat olla Louhella ja sähköpostit toisella palveluntarjoajalla tai toisin päin.

Mikäli sähköpostipalvelusi tai verkkotunnuksesi nimipalvelinpalvelut ovat toisella palveluntarjoajalla, otathan yhteyttä tekniseen tukeemme varmistaaksesi palveluiden toiminnan.

1. Mikäli sähköpostipalvelusi ei ole Louhella, otathan yhteyttä tukeemme ja pyydät sähköpostipalveluiden kytkemistä pois webhotellistasi. Palvelu on mahdollista tarvittaessa kytkeä takaisin ilman lisäveloitusta. Mikäli sähköpostipalveluita ei kytketä pois saattaa sähköpostiliikenteessä esiintyä häiriöitä (mm. kotisivujen lomakkeelta viestiä lähetettäessä).

2. Mikäli nimipalvelinpalvelusi ei ole Louhella, mutta kotisivusi tai sähköpostisi ohjaa Louhen palvelimelle, ota yhteyttä tukeemme nimipalvelinpalveluiden tarkistamiseksi. Mikäli nimipalvelinpalveluita ei kytketä pois saattaa sähköpostiliikenteessä esiintyä häiriöitä (mm. kotisivujen lomakkeelta viestiä lähetettäessä).

Kaikissa tapauksissa voit aina olla tarvittaessa yhteydessä tukeemme asian tarkistamiseksi.

Mikäli artikkelista puuttuu tarvitsemasi ohje tai artikkelissa on virhe, ilmoita siitä asiakastukeemme.