Domainin DNS-tietueiden muokkaus

Tämä ohje edellyttää Oma Louhi -palveluun kirjautumista. Katso Ohje.

1. Siirry Domain-sivulle klikkaamalla vihreätä Domain-painiketta2. Valitse domain, jonka DNS-tietueita haluat muokata. Jos sinulla on paljon domaineja, voit myös hakea domainia nimellä syöttämällä domainin nimen sivun yläosassa olevaan tekstikenttään.3. Domainsivun alaosasta löydät listauksen valitsemasi domainin DNS-tietueista.Lisää uusi tietue klikkaamalla ”Lisää tietue”-painiketta. Voit myös muokata tai poistaa olemassa olevia tietueita klikkaamalla tietuerivillä olevia toimintolinkkejä.4. Syötä uudelle tietueelle tiedot tai muokkaa olemassa olevan tietueen tietoja. CNAME-kenttää muokatessa ei Tietue-kenttä voi olla tyhjä.5. Tietuemuutos on tallennettu jonoon. Päivitys kestää tavallisesti muutaman minuutin.

A-tietue on palvelimen IP-osoite, jonne domain ohjataan. IP-osoite on muodossa 77.240.19.4.

CNAME-tietue on palvelimen host-nimi, jonne domain ohjataan. CNAME-tietue on muodossa host.domain.tld.

MX-tietue on domainin sähköpostien ohjaamiseen käytetty tietue. Tietueella ei voi ohjata yksittäisiä sähköpostiosoitteita. MX-tietue on esimerkiksi muodossa 10 mail.domain.tld.

URL-tietue on URL-osoite (esim http://www.apua.com), jonne domain edelleenohjataan. Selaimen osoitekenttään muuttuu osoite, jonne edelleenohjataan.

FRAME-tietue on URL-osoite, jonne domain edelleenohjataan. Selaimen osoitekentässä ei näy edelleenohjauksen osoitetta.

Mikäli artikkelista puuttuu tarvitsemasi ohje tai artikkelissa on virhe, ilmoita siitä asiakastukeemme.