Office 365 salasanan vaihtaminen portaalin kautta

Office 365 salasanan vaihtaminen admin -portaalin kautta

Salasanan vaihtamista varten sinun täytyy ensin kirjautua sisälle Office 365 -palvelun admin tunnuksilla. Jos sinulla ei ole admin -tunnuksia käytössäsi, voit olla yhteydessä yrityksesi järjestelmänvalvojaan.

Kirjautumisen jälkeen sinulle aukeaa keskitetty hallintaportaali. Ruudun vasemmassa kulmassa on pisteruudukko (kohta 1), jota klikkaamalla aukeaa sivupaneeli. Valitsemalla kohdan ”järjestelmänvalvoja” (kohta 2) pääset järjestelmänvalvojan hallintaan.

Seuraavaksi sinun täytyy navigoida käyttäjien hallintaan ja pääset siihen suoraan järjestelmänvalvojan portaalin etusivulta. Klikkaa kohtaa ”Aktiiviset käyttäjät”.

Valitse käyttäjä kenen salasanan haluat vaihtaa.

Klikkaamalla käyttäjän päältä, avautuu käyttäjäkohtainen hallintapaneeli. Pystyt täältä määrittämään myös muita asetuksia kuten sähköpostien aliaksia tai käyttäjien lisenssitasoja. Klikkaamalla kohtaa ”Vaihda salasana”, pääset vaihtamaan käyttäjän salasanan.

Ota uusi salasana talteen ja toimita tämä tilin omistajalle. Suosittelemme, että käyttäjä joutuu vaihtamaan salasanan ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä haluamakseen.

Mikäli artikkelista puuttuu tarvitsemasi ohje tai artikkelissa on virhe, ilmoita siitä asiakastukeemme.